سبد خرید (0)

فرمول موفقیت نادر رفتاری

نیاز به پشتیبانی دارید
پشتیبانی از طریق تلگرام
یا
تماس با شماره:
021-88915004
اطلاعات برنامه آموزشی
زمان دوره 01:26
نوع دوره ویدئو
تعداد قسمت 3
میخواهم مشترک شوم!
رایگان

رضا یادگاری

درباره مدرس

عضو باشگاه نخبگان و پژوهشگران
دبير بنياد سخنرانان حرفه اي ايران
دكتراي تخصصي كارآفريني بين الملل(Ph.D)
مربي كارآفريني از موسسه كار و تامين اجتماعي و EDI هندوستان
دوره رسانه حرفه اي از لبنان(بيروت)
بنيانگذار و تدوين كننده رشته سخنراني حرفه اي در سازمان فني و حرفه اي كشور
مدرس دوره هاي حرفه اي سخنراني، كارآفريني و مذاكره در دانشگاه صنعتي شريف، جهاد دانشگاهي و سازمانهاي مختلف ملي
بنيانگذار اولين روزنامه، هفته نامه و ماهنامه كارآفريني در ايران

صفحه مدرس

فرمول موفقیت نادر رفتاری

در این برنامه با عنوان  فرمول موفقیت نهایی و با مصاحبه اختصاصی نادر رفتاری ، مدیریت رستوران های چلوکبابی رفتاری همراه شما هستیم.
در این برنامه دکتر رضا یادگاری  (ناپلئون هیل ایران)  با نادر رفتاری همراه می شود تا از تجربیات، تلخی ها و شیرینی های زندگی و کسب و کار نادر رفتاری برای شما صحبت کنند.

 

در این برنامه نادر رفتاری  از تجربیات خودشان و اینکه چطور شد به عنوان مدیریت رستوران های چلوکبابی رفتاری شناخته شدند برای شما صحبت می کنند.

 

فرمول موفقیت نادر رفتاری

 

تاریخچه چلوکبابی رفتاری

یکی از مشهورترین چلوکبابی های ایران، چلوکبابی رفتاری است. آغاز به کار چلوکبابی رفتاری به حدود یک قرن پیش  باز می گردد. حاج علی اکبر رفتاری در سال 1290 در زیر بازارچه قوام الدوله واقع در میدان شاپور که یکی از میدان های بزرگ آن روز تهران بود چلوکبابی رفتاری را راه اندازی کرد، این چلوکبابی 150 متر مربع مساحت داشت و با 16 کارگر زیر نظر شادروان علی اکبر رفتاری اداره می شد


استقبال روز افزون مراجعه کنندگان به چلوکبابی رفتاری، حاج علی اکبر رفتاری را به این نتیجه رساند که محل فعلی جوابگو نیست و باید محل بزرگتری را برای این کار در نظر بگیرد تا بتوان خدمات بهتر و بیشتری به مشتریانش ارئه نماید.

در سال 1344 رفتاری در همان محدوده  میدان شاپور ساختمانی با مساحت 650 متر مربع در 1.5 طبقه به این منظور خریداری کرد. این ساختمان پس از بازسازی، با حدود 25 پرسنل با تجربه آماده پذیرایی از مشتریان شد.

پس از فوت حاج علی اکبر رفتاری، فرزندان او مدیریت چلوکبابی را به عهده گرفتند و کار پدر را ادامه دادند.

توجه به بهداشت غذای تهیه شده در چلوکبابی رفتاری، تا حدی بود که برای اولین بار در ایران بازدید مشتریان از آشپزخانه قبل از صرف غذا حق مسلم آنان شمرده می شد.

آشپزخانه در سالن غذاخوری به شکلی بنا شده بود که مشتریان به راحتی بتوانند از آن بازدید کنند

کیفیت مطلوب غذای رفتاری که زبانزد تهران نشینان بود منجر به توسعه چلوکبابی رفتاری شد، و در سال  1354 با همت محمود رفتاری (پیش‌کسوت ورزش کشتی ایران) تعمیراتی اساسی در این محل صورت گرفت و به ساختمانی 4 طبقه با زیربنای 1560 متر مربع تبدیل شد که در آن 50 کارگر مشغول به کار بودند.
وضعیت جدید ساختمان امکان برگزاری مراسم و جشن ها را فراهم کرده بود و تالاری به این منظور اختصاص پیدا کرد تا خدمات بیشتری به مشتریان ارائه شود.

 

 

 فرمول موفقیت نادر رفتاری

 

 

نادر رفتاری در هفتم تیرماه سال 1342 در تهران متولد شد وی از کودکی به آشپزی که حرفه‌ی خانوادگیش بود علاقه مند شد.

اما بنا به صلاحدید پدر جهت تحصیل عازم انگلستان شد  وی در سال 1364 جهت ادامه راه پدر به وطن بازگشت و پس از بازگشت از انگلستان تحت نظارت پدر و عموی خود، کار در رستوران را از ساده ترین کارها شروع کرد.

توسعه کسب و کار

او در آغاز کار بی هیچ تفاوتی نسبت به سایر کارگران، به کارهایی همچون نظافت و ظرفشویی پرداخت. و در سال 1369 با توجه به علاقه و پشت کار فراوان، مدیریت مجموعه را به عهده گرفت و با موفقیت به کار ادامه داد.
نادر رفتاری در سال 1378 شعبه ی رفتاری را در یکی از برج های سعادت آباد واقع در غرب تهران تاًسیس نمود. شعبه ی جدید در 2 طبقه فوقانی این برج با مساحت 1150 متر مربع زیربنا است که یک طبقه آن رستوران و طبقه دیگر آن به تالارهای برگزاری مراسم اختصاص دارد.
رستوران در بالاترین طبقه ساختمان واقع شده که چشم انداز زیبایی به شهر تهران دارد و در حال حاضر 60 نفر پرسنل در آن مشغول به کار می باشند. این رستوران به طور متوسط روزانه 700 پرس غذای مختلف از جمله چلوکباب به مشتریان خود عرضه می کند.
و با توجه به استقبال مردم ایشان تاکنون 7 شعبه دیگر در تهران و یک شعبه را نیز در کرج راه اندازی نموده اند.

 

 

فرمول موفقیت نادر رفتاری

 

همچنین ایشان علاوه بر حرفه خانوادگی بنا به تحصیلات وعلاقه در صنعت قطعه سازی و تجهیزات الکترونیکی و ساختمانی نیز کارخانجاتی را  راه اندازی و بهره برداری نمودند که با توجه به تمایل درونی ایشان به آشپزی، به روز کردن و سالم کردن غذای ایرانی و گسترش هر چه بیش تر غذای ایرانی سالم تمام وقت خود را در این حرفه گذراندند.

 

در این برنامه تجربیات گرانی را به شرح زیر برایتان آماده کرده ایم:

  • مدیریت تخصصی
  • توجه به منابع انسانی
  • یافتن پتانسیل های موجود
  • خلاقیت، رمز توسعه
  • توسعه کسب و کار
نمایش بیشتر

دیگر قسمت های این برنامه: فرمول موفقیت نادر رفتاری

فرمول موفقیت نادر رفتاری - قسمت اول

00 ساعت و 17 دقیقه
مشاهده نشده
نیاز به مشترک شدن

فرمول موفقیت نادر رفتاری - قسمت دوم

00 ساعت و 16 دقیقه
مشاهده نشده
نیاز به مشترک شدن

فایل صوتی کامل مصاحبه

00 ساعت و 51 دقیقه
مشاهده نشده
نیاز به مشترک شدن
دوره های پیشنهادی
دوره های مرتبط

نظرات

برای ثبت نظر ابتدا خود شوید.
الهام کاشانی
1397/1/29 10:30
1
کیفیت تصویر
کیفیت صوت
فن بیان
جامعیت (پوشش کل سر فصل)
استفاده مفید از زمان
اشراف مدرس
سلام
لطفا تاریخ مصاحبه رو هم درج کنید
ممنون